×
Home Livescore

Turkse fans domineren, maar invloed op wedstrijd beperkt

Turkse fans domineren, maar invloed op wedstrijd beperkt
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 23:16 uur

In aanloop naar de kwartfinale van het EK tussen Nederland en Turkije, valt het op dat de Turkse fans in groten getale aanwezig zijn en een sterke aanwezigheid tonen. Voormalig Nederlands international Pierre van Hooijdonk merkt op dat de Turkse supporters duidelijk in de meerderheid zijn en een indrukwekkende sfeer creëren rondom het duel.

Ondanks de overweldigende aanwezigheid van de Turkse fans, blijft Rafael van der Vaart nuchter over de impact die dit zal hebben op de wedstrijd. De voormalige Oranje-speler is van mening dat de invloed van het publiek beperkt zal zijn en dat het uiteindelijk draait om de prestaties op het veld.

De clash tussen Nederland en Turkije belooft een spannende strijd te worden, zowel op als naast het veld. De supporters van beide landen zullen ongetwijfeld zorgen voor een intense en gepassioneerde sfeer in het stadion, wat de wedstrijd alleen maar ten goede zal komen. Het wordt interessant om te zien hoe de spelers omgaan met de druk van het publiek en welk team uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in deze belangrijke kwartfinale van het EK.