×
Home Livescore

Engeland wint nipt en bereikt halve finale EK

Engeland wint nipt en bereikt halve finale EK
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 23:32 uur

Engeland heeft met een zware strijd de halve finale van het EK weten te bereiken. The Three Lions hebben mogelijk een ontmoeting met het Nederlands elftal in het vooruitzicht, nadat Zwitserland na een zenuwslopende strafschoppenserie werd verslagen. Na een intense 120 minuten voetbal stond de stand nog altijd gelijk op 1-1.

De Engelsen hebben laten zien dat ze tot het uiterste gaan om hun plek in de halve finale veilig te stellen. Met pijn en moeite wisten ze de Zwitserse tegenstanders te overmeesteren en zo een stap dichter bij de felbegeerde Europese titel te komen. De spanning was om te snijden tijdens de beslissende strafschoppenserie, waarbij Engeland uiteindelijk aan het langste eind trok.

Met de halve finale in zicht, kijken de Engelse fans reikhalzend uit naar een mogelijke confrontatie met het Nederlands elftal. Een duel tussen deze twee Europese grootmachten belooft een spectaculaire strijd te worden, waarbij beide teams tot het uiterste zullen gaan om een plek in de finale te veroveren. De Three Lions zullen ongetwijfeld gebrand zijn op revanche na eerdere teleurstellingen, terwijl Oranje vastbesloten is om hun opmars voort te zetten richting de Europese titel.