×
Home Livescore

Gakpo akkoord met UEFA: doelpunt tegen Turkije op Müldür.

Gakpo akkoord met UEFA: doelpunt tegen Turkije op Müldür.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 02:56 uur

Jonge Nederlandse voetballer Cody Gakpo heeft zich uitgesproken over de controversiële beslissing van de UEFA om het winnende doelpunt tegen Turkije toe te kennen aan de Turkse verdediger Mert Müldür in plaats van aan hemzelf. Gakpo, die eerder dacht dat het doelpunt op zijn naam zou komen, heeft laten weten dat hij de keuze van de UEFA respecteert en geen problemen heeft met het delen van de eerste plek op de topscorerslijst van het EK.

De 22-jarige aanvaller, die momenteel schittert in het Nederlands elftal tijdens het EK, erkent de beslissing van de Europese voetbalbond en blijft gefocust op zijn spel. Ondanks zijn teleurstelling over het niet krijgen van het doelpunt, blijft Gakpo positief en vastberaden om zijn team te ondersteunen in de rest van het toernooi.

Met zijn professionele houding en sportieve instelling toont Cody Gakpo zich als een voorbeeldige sportman, die het belang van fair play en teamspirit benadrukt. Zijn nederigheid en acceptatie van de situatie tonen aan dat hij een waardevolle toevoeging is aan het Nederlandse voetbalteam en een rolmodel voor jonge spelers die streven naar succes op het hoogste niveau.