×
Home Livescore

Koeman: Trots op Oranje, lof voor Turkije's prestaties.

Koeman: Trots op Oranje, lof voor Turkije's prestaties.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 03:00 uur

Ronald Koeman heeft genoeg van de negatieve geluiden rondom het Nederlands elftal. De bondscoach is van mening dat het tijd is om trots te zijn op Oranje, vooral na de indrukwekkende prestaties die hebben geleid tot een plek in de halve finale van het EK. Koeman benadrukt dat het team hard heeft gewerkt en dat de spelers alle lof verdienen voor hun inzet en doorzettingsvermogen.

Naast het succes van Nederland, heeft Koeman ook lof voor de knappe prestaties van Turkije. De trainer erkent de sterke optredens van het Turkse nationale team en benadrukt het belang van respect voor alle deelnemende landen op het EK. Koeman is van mening dat het toernooi een showcase is van voetbaltalent en dat elk team dat deelneemt, op zijn eigen manier heeft laten zien wat het in huis heeft.

Met de halve finale in zicht, blijft Koeman vastberaden om het beste uit zijn spelers te halen en te streven naar succes voor Nederland. Hij roept op tot steun en positiviteit van alle fans en benadrukt dat het belangrijk is om het vertrouwen in het team te behouden. Koeman gelooft dat met de juiste mindset en vastberadenheid, Oranje ver kan komen en hoopt op een historische triomf op het EK.