×
Home Nieuws Livescore

Geblesseerde Frenkie de Jong viert feest met Oranje-teamgenoten.

Geblesseerde Frenkie de Jong viert feest met Oranje-teamgenoten.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 08:08 uur

Na de spannende overwinning van het Nederlands elftal op Turkije in de kwartfinale (2-1), was er een onverwachte gast die zich in het feestgedruis mengde. Het was niemand minder dan de geblesseerde Frenkie de Jong, die zijn teamgenoten kwam feliciteren met hun prestatie. Ondanks zijn blessure was De Jong vol enthousiasme en trots op de Oranje-internationals en nam hij de tijd om elk van hen persoonlijk te feliciteren.

De aanwezigheid van Frenkie de Jong zorgde voor een extra dosis motivatie en verbondenheid binnen het team. Zijn steun en aanmoediging werden door zijn medespelers zeer gewaardeerd en droegen bij aan de feestelijke sfeer na de belangrijke overwinning. De Jong toonde hiermee zijn sterke teamgeest en betrokkenheid, ondanks dat hij zelf niet op het veld kon staan.

De fans van het Nederlands elftal waren verrast en verheugd om Frenkie de Jong te zien deelnemen aan het feestgedruis. Zijn aanwezigheid gaf hen een extra reden om trots te zijn op het team en vertrouwen te hebben in de volgende wedstrijden. De steun van De Jong, zowel binnen als buiten het veld, toonde de eenheid en vastberadenheid van het Nederlands elftal om te strijden voor de overwinning.