×
Home Livescore

Perez: 'Koeman moet Weghorst basisplek geven bij Oranje'

Perez: 'Koeman moet Weghorst basisplek geven bij Oranje'
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 08:16 uur

Voormalig profvoetballer en huidig analist Kenneth Perez heeft zijn mening geuit over de mogelijke inzet van Wout Weghorst in het Nederlands Elftal. Perez is van mening dat bondscoach Ronald Koeman serieus moet overwegen om de 31-jarige spits een kans te geven in de basisopstelling. Tijdens het EK-duel met Turkije heeft Weghorst volgens Perez laten zien dat hij van toegevoegde waarde kan zijn voor Oranje.

Perez benadrukt dat Weghorst, ondanks zijn leeftijd, nog steeds van grote betekenis kan zijn voor het Nederlands Elftal. De Deense analist is onder de indruk van de impact die Weghorst had tijdens de wedstrijd tegen Turkije en gelooft dat hij het team kan versterken met zijn kwaliteiten en ervaring.

Desondanks twijfelt Perez of Koeman daadwerkelijk de beslissing zal nemen om Weghorst in de basis te laten starten. Hoewel de spits volgens de analist zijn waarde heeft bewezen, blijft het de vraag of de bondscoach bereid is om zijn huidige opstelling aan te passen. Het is afwachten of Koeman de suggestie van Perez ter harte zal nemen en Weghorst een kans zal geven om zich te bewijzen in het Nederlands Elftal.