×
Home Nieuws Livescore

Oranje-legioen omarmt hit Snollebollekes tijdens EK in Duitsland

Oranje-legioen omarmt hit Snollebollekes tijdens EK in Duitsland
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 08:32 uur

Tijdens het EK in Duitsland heeft het Oranje-legioen zich laten horen door massaal mee te zingen en te dansen op de hit 'Links Rechts' van Snollebollekes. De Nederlandse supporters hebben hiermee een onuitwisbare indruk achtergelaten in heel Europa. Zelfs verdediger Stefan de Vrij kon niet anders dan genieten van de feestelijke sfeer die de fans met zich meebrachten. Op een persconferentie uitte De Vrij zijn enthousiasme: "Het is fantastisch om te zien hoe onze supporters zo gepassioneerd en uitbundig achter ons staan."

De aanstekelijke melodie van 'Links Rechts' heeft het Oranje-legioen verenigd en zorgde voor een ongekende saamhorigheid onder de Nederlandse fans. Met vlaggen, sjaals en luidkeelse gezangen hebben zij laten zien dat zij de ware twaalfde man zijn voor het Nederlands elftal. De energie en positieve vibe die de supporters uitstraalden, gaven de spelers een extra boost op het veld.

Stefan de Vrij, die als verdediger een belangrijke rol speelt in het team, kon de feestvreugde van de supporters niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met een glimlach van oor tot oor sprak De Vrij lovend over de steun van het Oranje-legioen. "Het geeft ons als spelers enorm veel energie en motivatie om te presteren. De fans zijn echt onze twaalfde man en dat voelen we elke keer als we het veld op stappen." Met de onvoorwaardelijke steun van de supporters hoopt het Nederlands elftal ver te komen op het EK en wellicht zelfs de titel binnen te slepen.