×
Home Livescore

Bergwijn schittert in basis Oranje, lof voor Weghorst

Bergwijn schittert in basis Oranje, lof voor Weghorst
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 08:48 uur

Steven Bergwijn schittert opnieuw in de basis van het Nederlands Elftal tijdens het EK. Na een succesvolle 2-1 overwinning op Turkije, waarbij Bergwijn een belangrijke rol speelde, is de aanvaller in zijn nopjes. Hij prijst vooral de impact van zijn teamgenoot en vervanger, Wout Weghorst, die een cruciale rol speelde in de wedstrijd.

Met zijn tweede opeenvolgende basisplaats bewijst Bergwijn zijn waarde voor Oranje. De aanvaller straalt vertrouwen uit en weet keer op keer zijn stempel te drukken op het spel. Tegen Turkije was hij wederom een belangrijke schakel in de aanval van het Nederlands Elftal, wat resulteerde in een belangrijke overwinning.

Na afloop van de wedstrijd was Bergwijn vol lof over Wout Weghorst, die zijn rol als invaller met verve vervulde. De aanvaller benadrukte de impact die Weghorst had op het spel en prees zijn teamgenoot voor zijn bijdrage aan de overwinning. Samen vormden Bergwijn en Weghorst een gevaarlijk duo voor de tegenstander, wat resulteerde in een belangrijke zege voor Oranje.