×
Home Nieuws Livescore

Montella trots op Turkse ploeg ondanks verlies tegen Nederland

Montella trots op Turkse ploeg ondanks verlies tegen Nederland
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 10:16 uur

Bondscoach Vincenzo Montella van het Turkse nationale voetbalteam heeft zijn trots uitgesproken ondanks de uitschakeling door Nederland op het EK. De wedstrijd die zaterdagavond plaatsvond resulteerde in een nederlaag voor de Turken, maar Montella weigert zijn spelers de schuld te geven. In plaats daarvan benadrukt hij dat de onervarenheid van zijn team de doorslag gaf in het voordeel van Oranje.

Montella, die bekend staat om zijn positieve benadering, prees de inzet en het doorzettingsvermogen van zijn spelers tijdens het duel tegen Nederland. Ondanks de teleurstelling van de nederlaag, blijft de Italiaanse coach optimistisch over de toekomst van het Turkse voetbalteam. Hij gelooft dat de ervaring die de spelers hebben opgedaan tijdens dit toernooi van onschatbare waarde zal zijn voor hun ontwikkeling en groei als team.

De bondscoach is vastbesloten om zijn spelers te blijven motiveren en te inspireren om te streven naar verbetering en succes in de toekomstige wedstrijden. Montella is ervan overtuigd dat met hard werken en toewijding, het Turkse nationale team in staat zal zijn om sterker terug te komen en zich te meten met de top van het internationale voetbal.