×
Home Nieuws Livescore

Italiaanse clubs strijden om transfervrije Mats Hummels uit Duitsland

Italiaanse clubs strijden om transfervrije Mats Hummels uit Duitsland
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 10:56 uur

Het Italiaanse Bologna heeft zijn zinnen gezet op de ervaren verdediger Mats Hummels. Volgens berichten van Sky Sport Italia is de club van plan om een poging te wagen om de Duitse international naar Italië te halen. Hummels, die momenteel transfervrij is, heeft de aandacht getrokken van meerdere Italiaanse ploegen die ook geïnteresseerd zijn in zijn diensten.

De 32-jarige Hummels staat bekend om zijn leiderschap en ervaring in de verdediging, en zou een waardevolle toevoeging zijn voor elke ploeg die hem weet binnen te halen. Met zijn indrukwekkende staat van dienst en zijn vermogen om zowel verdedigend als opbouwend een belangrijke rol te spelen, is het geen verrassing dat verschillende clubs in de Serie A hun oog hebben laten vallen op de centrale verdediger.

Bologna lijkt echter vastberaden te zijn om Hummels naar hun club te halen en zal naar verluidt de nodige stappen ondernemen om dit doel te bereiken. Het belooft een interessante strijd te worden tussen de Italiaanse ploegen die allemaal hopen de handtekening van de ervaren Duitser te bemachtigen. Het is afwachten hoe deze transfer saga zich verder zal ontwikkelen en welke club uiteindelijk als winnaar uit de bus zal komen in de race om Mats Hummels.