×
Home Livescore

Manchester United bijna rond met Matthijs de Ligt

Manchester United bijna rond met Matthijs de Ligt
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 11:16 uur

Manchester United staat op het punt om een grote transfer binnen te halen, want volgens transferexpert Fabrizio Romano is de komst van Matthijs de Ligt naar de club van manager Erik ten Hag bijna rond. De Nederlandse verdediger wordt gezien als een versterking voor het team en de fans van Manchester United kunnen zich verheugen op zijn komst.

De Ligt, die momenteel speelt voor Juventus, lijkt overtuigd te zijn van een overstap naar de Engelse club. Zijn persoonlijke overeenkomst met Manchester United is naar verluidt bijna afgerond, wat betekent dat de transfer snel officieel kan worden aangekondigd. De Ligt staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld, wat hem tot een gewilde speler maakt voor topclubs over de hele wereld.

Voor Manchester United zou de komst van De Ligt een belangrijke stap zijn in het versterken van de defensie. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn potentieel om nog verder te groeien, kan hij een sleutelspeler worden in het team van Ten Hag. De fans van Manchester United zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke toevoeging van De Ligt aan hun team en kijken uit naar wat hij kan bijdragen aan het succes van de club.