×
Home Nieuws Livescore

Slot tevreden met huidige selectie Liverpool, weinig versterkingen nodig

Slot tevreden met huidige selectie Liverpool, weinig versterkingen nodig
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 12:08 uur

Liverpool's sportief directeur Richard Hughes heeft aangegeven dat Arne Slot niet hoeft te rekenen op veel versterkingen voor het team. Hughes is van mening dat de huidige selectie van Liverpool al van hoog niveau is en dat de Nederlandse coach het daarmee eens is. Dit nieuws komt als een geruststelling voor de fans van de club, die vertrouwen hebben in de kwaliteit van het huidige team.

Arne Slot, de Nederlandse coach van Liverpool, heeft laten weten tevreden te zijn met de spelers die hij tot zijn beschikking heeft. Hij gelooft dat het team in staat is om op hoog niveau te presteren en is blij met de steun van de sportief directeur. Slot kijkt ernaar uit om met zijn huidige selectie aan de slag te gaan en is vastbesloten om successen te behalen in het komende seizoen.

Hoewel er geen grote versterkingen worden verwacht bij Liverpool, blijft de club actief op de transfermarkt om eventuele kansen niet te missen. De focus ligt echter voornamelijk op het behouden en verder ontwikkelen van de huidige spelersgroep. Met de steun van Richard Hughes en het vertrouwen van Arne Slot, lijkt Liverpool goed voorbereid te zijn op de uitdagingen die het nieuwe seizoen met zich mee zal brengen.