×
Home Nieuws Livescore

Girona FC betaalt minder dan één miljoen voor Van de Beek

Girona FC betaalt minder dan één miljoen voor Van de Beek
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 12:32 uur

Girona FC heeft een opvallende transferdeal gesloten met Manchester United voor de Nederlandse middenvelder Donny van de Beek. De transfersom die gemoeid is met deze overgang is momenteel het gesprek van de dag in de voetbalwereld. Volgens gerenommeerd transferexpert Fabrizio Romano zal Girona FC in eerste instantie nog geen bedrag van één miljoen euro overmaken aan Manchester United voor de diensten van Van de Beek.

Deze transfer heeft de aandacht getrokken van vele voetbalfans en experts, aangezien Donny van de Beek een bekende naam is in het internationale voetbal. De Nederlandse middenvelder stond bekend om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht tijdens zijn periode bij Ajax, voordat hij de overstap maakte naar Manchester United. Zijn komst naar Girona FC zal ongetwijfeld voor opwinding zorgen bij de supporters van de Spaanse club.

Fabrizio Romano, die bekend staat om zijn betrouwbare transferinformatie, heeft bevestigd dat de transfersom voor Donny van de Beek momenteel nog onder de één miljoen euro ligt. Dit nieuws heeft de speculaties over de details van de deal verder aangewakkerd. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar verdere ontwikkelingen rondom deze transfer en hoe Van de Beek zich zal manifesteren in zijn nieuwe clubkleuren bij Girona FC.