×
Home Livescore

Gary Neville: Engeland moet flink verbeteren voor winst op Nederland

Gary Neville: Engeland moet flink verbeteren voor winst op Nederland
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 12:40 uur

Voormalig Engels international Gary Neville heeft aangegeven dat het nationale team van Engeland flink zal moeten verbeteren om Nederland te kunnen verslaan. De oud-verdediger is van mening dat zijn thuisland nog niet op het niveau is waar het zou moeten zijn om Oranje te verslaan. Echter, Neville ziet ook lichtpuntjes en mogelijkheden voor Engeland om de Nederlandse ploeg te kunnen verslaan.

Neville, die zelf 85 interlands speelde voor Engeland, benadrukt dat de huidige Engelse selectie nog niet overtuigend genoeg is om tegenstand te bieden aan teams als Nederland. Hij wijst op de noodzaak voor verbetering op verschillende vlakken, zoals tactiek, teamspirit en individuele kwaliteiten. De oud-verdediger is van mening dat Engeland nog een lange weg te gaan heeft om op het niveau te komen waarop het kan concurreren met topniveau teams.

Desondanks ziet Neville ook potentie in de huidige generatie Engelse spelers. Hij gelooft dat met de juiste aanpak, training en tactiek, Engeland in staat is om Oranje te verslaan. De oud-international benadrukt het belang van hard werken, discipline en vastberadenheid om succes te behalen tegen sterke tegenstanders zoals Nederland. Neville hoopt dat de Engelse ploeg de benodigde stappen zal zetten om zich te verbeteren en zo een serieuze uitdager te worden voor topniveau teams in internationale wedstrijden.