×
Home Nieuws Livescore

Oranje-fans massaal naar Dortmund voor duel tegen Engeland

Oranje-fans massaal naar Dortmund voor duel tegen Engeland
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 13:24 uur

De KNVB heeft hoge verwachtingen voor de opkomst van Oranje-fans tijdens de wedstrijd tegen Engeland in Dortmund. Naar schatting zullen tussen de 75.000 en 80.000 supporters de reis maken om het Nederlands elftal aan te moedigen. Om deze grote groep fans te accommoderen, zullen er diverse fanzones worden ingericht rondom het stadion, waar de sfeer naar verwachting uitbundig zal zijn.

Met de toenemende populariteit van het Nederlands elftal stijgt ook de vraag naar tickets voor de wedstrijd. De eerste tickets worden momenteel al aangeboden voor prijzen die kunnen oplopen tot 800 euro. Dit illustreert de immense belangstelling voor het duel en de bereidheid van fans om diep in de buidel te tasten om hun favoriete team live in actie te zien.

De ontmoeting tussen Nederland en Engeland belooft een spektakel te worden, zowel op als naast het veld. De rivaliteit tussen de twee voetbalnatie's zorgt altijd voor een intense en gepassioneerde sfeer. Met zoveel Oranje-supporters die de oversteek maken naar Duitsland, zal het ongetwijfeld een kleurrijk en luidruchtig schouwspel worden. De KNVB kijkt reikhalzend uit naar deze wedstrijd en hoopt op een positief resultaat voor het Nederlands elftal.