×
Home Livescore

PSV strikt talent Driouech voor 3,5 miljoen euro

PSV strikt talent Driouech voor 3,5 miljoen euro
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 18:24 uur

Na maanden van speculatie en onderhandelingen is het eindelijk zover: Couhaib Driouech zal binnenkort het shirt van PSV dragen. De jonge aanvaller heeft lang moeten wachten op deze kans, maar nu is het officieel bevestigd dat hij de overstap maakt naar de Eindhovense club. PSV, die al eerder interesse toonde in Driouech, heeft eindelijk de deal met Excelsior rond weten te krijgen. Naar verluidt heeft de club zo'n 3,5 miljoen euro betaald om de talentvolle speler aan te trekken.

Driouech, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, zal naar verwachting een waardevolle toevoeging zijn aan het team van PSV. Met zijn technische vaardigheden en scorend vermogen kan hij een belangrijke rol gaan spelen in de aanvalslinie van de Eindhovenaren. De supporters van PSV zullen ongetwijfeld uitkijken naar de debuutwedstrijd van Driouech en hopen dat hij snel zijn stempel zal drukken op het team.

De transfer van Driouech naar PSV markeert een belangrijke stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal. De jonge speler heeft al laten zien over veel potentie te beschikken en zal nu de kans krijgen om zich te bewijzen bij een topclub als PSV. Met de steun van zijn nieuwe teamgenoten en de trainersstaf, lijkt Driouech klaar te zijn voor de uitdaging die voor hem ligt bij zijn nieuwe club.