×
Home Livescore

Driouech straalt: PSV verwelkomt nieuwe aanwinst met open armen

Driouech straalt: PSV verwelkomt nieuwe aanwinst met open armen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 18:32 uur

De 22-jarige Couhaib Driouech straalt van geluk nu hij officieel deel uitmaakt van de selectie van PSV. De talentvolle buitenspeler werd afgelopen zondag feestelijk verwelkomd door de Eindhovense club, waar hij zijn handtekening heeft gezet onder een lucratief vijfjarig contract. Voor Driouech is deze stap naar de Eredivisie een droom die uitkomt, en hij kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten te tonen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.

Met zijn technische vaardigheden en snelheid op de flanken belooft Driouech een waardevolle toevoeging te zijn aan het team van PSV. De jonge speler heeft al indruk gemaakt tijdens zijn eerdere periode bij FC Volendam en staat te popelen om zich verder te ontwikkelen onder de vleugels van de ervaren trainers en spelers bij de club uit Eindhoven. De supporters van PSV kunnen zich verheugen op de creativiteit en doelgerichtheid die Driouech met zich meebrengt.

Na maanden van speculatie en onderhandelingen is de transfer van Driouech naar PSV eindelijk afgerond, tot grote vreugde van zowel de speler als de clubleiding. De ambities van PSV om weer mee te strijden om de titel in de Eredivisie worden versterkt door de komst van deze veelbelovende aanwinst. Driouech zelf is vastbesloten om het vertrouwen dat in hem is gesteld waar te maken en een belangrijke rol te spelen in het succes van zijn nieuwe team.