×
Home Livescore

Excelsior ontvangt 3,5 miljoen voor vertrek Driouech naar PSV

Excelsior ontvangt 3,5 miljoen voor vertrek Driouech naar PSV
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 18:48 uur

Excelsior neemt afscheid van Couhaib Driouech met een tevreden gevoel. De Rotterdamse club zal naar verluidt maar liefst 3,5 miljoen euro overhouden aan de transfer van de talentvolle aanvaller. Driouech heeft een contract getekend bij PSV voor een periode van vijf seizoenen, waarmee hij een nieuwe stap zet in zijn veelbelovende carrière.

De 19-jarige Driouech heeft indruk gemaakt bij Excelsior met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Zijn vertrek naar de Eredivisie-topclub PSV markeert een belangrijke mijlpaal in zijn ontwikkeling als voetballer. Excelsior is trots op de rol die de club heeft gespeeld in de groei van Driouech en kijkt met vertrouwen naar de toekomst, waarin zij ongetwijfeld nieuwe talenten zullen blijven ontdekken en ontwikkelen.

De transfer van Driouech naar PSV is niet alleen een persoonlijke overwinning voor de jonge aanvaller, maar ook een financiële opsteker voor Excelsior. Met het bedrag van 3,5 miljoen euro kan de club investeren in de verdere versterking van het team en de jeugdopleiding. De Kralingers zijn vastbesloten om de erfenis van Driouech voort te zetten en te blijven bouwen aan een succesvolle toekomst voor de club.

De supporters van Excelsior zullen Driouech ongetwijfeld missen op Woudestein, maar kijken met trots naar zijn volgende stap bij PSV. De transfer van de jonge aanvaller is een bevestiging van het feit dat Excelsior een vruchtbare voedingsbodem is voor talent en een springplank naar hogere niveaus in het Nederlandse voetbal. Driouech zal altijd een speciale plek hebben in de geschiedenis van Excelsior en zijn succes zal als inspiratie dienen voor toekomstige generaties talenten die de club zullen vertegenwoordigen.