×
Home Nieuws Livescore

Marouan Azarkan verruilt FC Utrecht voor Al Nasr.

Marouan Azarkan verruilt FC Utrecht voor Al Nasr.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 19:32 uur

Na slechts één seizoen bij FC Utrecht lijkt Marouan Azarkan alweer te vertrekken, zo melden verschillende bronnen. De 22-jarige aanvaller staat op het punt om een contract te ondertekenen bij Al Nasr, de club waar Alfred Schreuder momenteel de touwtjes in handen heeft. Het nieuws van Azarkan's mogelijke overstap naar de club uit de Verenigde Arabische Emiraten komt als een verrassing voor velen in de Nederlandse voetbalwereld.

Azarkan, die afgelopen seizoen indruk maakte met zijn snelheid en technische vaardigheden, lijkt nu een nieuwe uitdaging aan te gaan in het Midden-Oosten. De buitenspeler was een belangrijke schakel in het team van FC Utrecht en wist met zijn doelpunten en assists het verschil te maken. Zijn vertrek zal dan ook een gevoelige klap zijn voor de Eredivisieclub.

Al Nasr, onder leiding van Schreuder, lijkt Azarkan een aantrekkelijk perspectief te bieden. De club uit Dubai heeft de ambitie om zich verder te versterken en Azarkan past perfect in het plaatje van de club. Met Schreuder als coach, die bekend staat om zijn tactische kennis en ontwikkeling van jonge spelers, lijkt Azarkan bij Al Nasr zijn carrière naar een hoger niveau te kunnen tillen. De transfer van de talentvolle buitenspeler zal dan ook met veel interesse worden gevolgd in zowel Nederland als de Verenigde Arabische Emiraten.