×
Home Nieuws Livescore

Hasselbaink lof voor strafschopwinst Engeland, Bellingham prijst coaching

Hasselbaink lof voor strafschopwinst Engeland, Bellingham prijst coaching
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 20:08 uur

In een zenuwslopende strafschoppenserie tegen Zwitserland heeft Jimmy Floyd Hasselbaink de lof gekregen voor zijn rol in de overwinning van Engeland. De voormalige topspits en assistent-bondscoach wordt geprezen door Jude Bellingham, sterspeler van The Three Lions, die aangeeft dat de spelers een boost in zelfvertrouwen kregen dankzij de tactische aanwijzingen van Hasselbaink.

Met Hasselbaink aan hun zijde voelden de Engelse spelers zich gesterkt en goed voorbereid tijdens de cruciale strafschoppenserie. Bellingham benadrukt dat de assistent-bondscoach een sleutelfiguur was in het succes van het team, en dat zijn expertise en begeleiding een verschil hebben gemaakt in het verloop van de wedstrijd.

De impact van Hasselbaink's coaching reikt verder dan alleen de strafschoppenserie; zijn invloed heeft het zelfvertrouwen van de spelers vergroot en hen geholpen om als een hecht team te opereren. Met zijn ervaring en kennis heeft Hasselbaink een positieve dynamiek gecreëerd binnen de ploeg, wat heeft bijgedragen aan de uiteindelijke triomf van Engeland.

De lof voor Jimmy Floyd Hasselbaink weerspiegelt de waardering en erkenning van de Engelse spelers voor zijn bijdrage aan hun succes. Als een onmisbare schakel in het team en een bron van inspiratie, blijft Hasselbaink een cruciale figuur in de reis van The Three Lions naar glorie en triomf op het internationale toneel.