×
Home Nieuws Livescore

Bayern München strikt Crystal Palace-aanvaller Michael Olise voor 5 jaar

Bayern München strikt Crystal Palace-aanvaller Michael Olise voor 5 jaar
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 20:16 uur

Bayern München heeft met succes de transfer van Michael Olise afgerond. De 22-jarige aanvaller maakt de overstap van Crystal Palace naar de Duitse grootmacht en heeft een lucratief vijfjarig contract getekend bij Der Rekordmeister. Olise wordt gezien als een veelbelovend talent en Bayern hoopt dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team.

De transfer van Olise markeert een belangrijke stap voor Bayern München in hun streven naar versterking van het team. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid heeft de jonge aanvaller laten zien dat hij een veelbelovende toekomst in het verschiet heeft. De clubleiding is dan ook verheugd met de komst van Olise en kijkt uit naar wat hij kan bijdragen aan het succes van Bayern.

Olise zelf is ook enthousiast over zijn nieuwe avontuur bij Bayern München. Hij ziet de overstap als een geweldige kans om zich verder te ontwikkelen en te spelen op het hoogste niveau van het Europese voetbal. De aanvaller is vastbesloten om zijn kwaliteiten te laten zien en zich te bewijzen in het shirt van Der Rekordmeister. Met zijn talent en ambitie belooft Olise een waardevolle aanwinst te worden voor Bayern München.