×
Home Livescore

Timon Wellenreuther verlengt contract bij Feyenoord volgende week

Timon Wellenreuther verlengt contract bij Feyenoord volgende week
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 22:08 uur

Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther zal binnenkort zijn verblijf bij de Rotterdamse club verlengen. Volgens bronnen binnen de club zal de Duitse keeper komende week zijn handtekening zetten onder een nieuw contract. Het nieuws werd bekendgemaakt door 1908, de officiële supportersvereniging van Feyenoord.

Na een periode van onderhandelingen heeft Wellenreuther deze week zijn akkoord gegeven aan de clubleiding van Feyenoord. De 25-jarige doelman, die sinds 2019 onder contract staat bij de club, heeft laten weten verheugd te zijn om zijn toekomst aan Feyenoord te verbinden. Zijn betrokkenheid en toewijding aan de club hebben hem geliefd gemaakt bij de supporters.

Met deze contractverlenging toont Feyenoord aan vertrouwen te hebben in de kwaliteiten van Wellenreuther. De sluitpost heeft zich de afgelopen seizoenen bewezen als een betrouwbare kracht onder de lat en wordt gezien als een belangrijke speler in de plannen van de club. De fans kijken dan ook reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van zijn contractverlenging en hopen op nog vele succesvolle jaren met Wellenreuther als laatste man.