×
Home Livescore

60.000 handtekeningen voor De Ligt bij Bayern München

60.000 handtekeningen voor De Ligt bij Bayern München
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 22:24 uur

Een groeiend aantal voetbalfans heeft zich verenigd in een petitie om Matthijs de Ligt bij Bayern München te behouden. De petitie, die inmiddels meer dan 60.000 handtekeningen heeft verzameld, is te vinden op de populaire petitie-website change.org. De Ligt, die momenteel bij Juventus speelt, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Manchester United.

De jonge Nederlandse verdediger heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens op het veld en heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Bayern München, dat bekend staat om zijn succesvolle transferbeleid, wordt gezien als een ideale bestemming voor De Ligt om zijn carrière verder te ontwikkelen.

Ondanks de aanhoudende geruchten over een mogelijke transfer naar Manchester United, hopen de ondertekenaars van de petitie dat De Ligt ervoor kiest om bij Bayern München te blijven. De steun voor de petitie groeit gestaag en fans blijven optimistisch over de kans dat de talentvolle verdediger in Duitsland zal blijven schitteren. Het is nu afwachten hoe De Ligt zelf zal reageren op de toenemende druk van zowel fans als mogelijke geïnteresseerde clubs.