×
Home Livescore

PSV-fans gerustgesteld: Flamingo niet, Driouech wel gepresenteerd

PSV-fans gerustgesteld: Flamingo niet, Driouech wel gepresenteerd
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 23:32 uur

Goed nieuws voor de supporters van PSV! De onzekerheid over de mogelijke komst van Ryan Flamingo naar Eindhoven is definitief voorbij. Afgelopen zondag maakten de Eindhovenaren een blunder met een video die snel werd verwijderd, waarbij per ongeluk ook beelden van de gepresenteerde Couhaib Driouech te zien waren, inclusief de verdediger Ryan Flamingo.

De fans van PSV kunnen opgelucht ademhalen nu de club per ongeluk een glimp heeft laten zien van de mogelijke nieuwe aanwinst. De video, die eigenlijk alleen bedoeld was voor de presentatie van Couhaib Driouech, onthulde onbedoeld ook beelden van Ryan Flamingo. Dit zorgde voor opwinding en speculatie onder de supporters, maar de club heeft inmiddels bevestigd dat Flamingo daadwerkelijk op weg is naar Eindhoven.

De blunder van PSV heeft onbedoeld voor een primeur gezorgd, waarbij de fans alvast een voorproefje kregen van de nieuwe verdediger. De club heeft nog geen officiële aankondiging gedaan over de komst van Ryan Flamingo, maar de beelden in de video hebben alle twijfels weggenomen. PSV-fans kunnen zich nu verheugen op de komst van deze talentvolle speler en zijn bijdrage aan het team in het komende seizoen.