×
Home Nieuws Livescore

Afellay lovend over 'geweldige' De Vrij in Duitsland

Afellay lovend over 'geweldige' De Vrij in Duitsland
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 00:08 uur

Voormalig Nederlands international Ibrahim Afellay heeft zijn bewondering uitgesproken voor de prestaties van Stefan de Vrij tijdens het lopende toernooi in Duitsland. Afellay, die onder de indruk is van de verdediger, noemt De Vrij's optreden 'geweldig'. De oud-voetballer was vooral onder de indruk van De Vrij's spel tijdens de recente wedstrijd tegen Turkije, waar Oranje met 2-1 zegevierde. Afellay benadrukte dat De Vrij een van de absolute uitblinkers was in die wedstrijd.

De lof van Afellay voor Stefan de Vrij komt op een moment dat de verdediger van het Nederlands elftal in topvorm lijkt te verkeren. Met zijn sterke optredens en leiderschap op het veld heeft De Vrij een cruciale rol gespeeld in de successen van Oranje tot nu toe. Zijn vermogen om de verdediging te organiseren en tegelijkertijd gevaar te stichten in de aanval heeft indruk gemaakt op zowel fans als voetbalanalisten.

De complimenten van Ibrahim Afellay zullen ongetwijfeld een extra motivatie zijn voor Stefan de Vrij om zijn goede vorm voort te zetten en zijn team te blijven inspireren tijdens het verdere verloop van het toernooi. Met de steun van oud-collega's en voetbalfans achter zich, lijkt De Vrij klaar te zijn om zijn stempel te drukken op dit belangrijke internationale evenement.