×
Home Livescore

Ten Hag blokkeert transfer Martinez naar Manchester United

Ten Hag blokkeert transfer Martinez naar Manchester United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 06:32 uur

In een opmerkelijke wending in de transferwereld heeft de zaakwaarnemer van Emiliano Martínez onthuld dat de doelman vorig jaar bijna de overstap maakte van Aston Villa naar Manchester United. Gustavo Goñi deelde dit nieuws met de Argentijnse tak van ESPN, waarbij hij onthulde dat de deal werd tegengehouden door niemand minder dan Erik ten Hag, de manager van Manchester United.

Martínez, die bekend staat om zijn indrukwekkende prestaties onder de lat, leek op het punt te staan om een sprong te maken naar een van de topclubs in de Premier League. De Argentijnse doelman had al een persoonlijk akkoord bereikt met Manchester United, maar tot ieders verrassing kwam er een kink in de kabel toen Ten Hag besloot om de transfer te blokkeren.

De reden achter de beslissing van Ten Hag om Martínez niet naar Old Trafford te halen, blijft vooralsnog een mysterie. Fans en analisten speculeren over mogelijke redenen, variërend van tactische overwegingen tot persoonlijke voorkeuren van de manager. Hoe dan ook, deze onthulling werpt een nieuw licht op de achtergrond van transfers in het topvoetbal en laat zien hoe zelfs de kleinste details een grote impact kunnen hebben op de loopbaan van een speler.