×
Home Nieuws Livescore

Derksen kritisch op Ten Hag: 'Risico met Nederlandse staf'

Derksen kritisch op Ten Hag: 'Risico met Nederlandse staf'
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 07:40 uur

Voormalig profvoetballer en voetbalanalist Johan Derksen uit zijn zorgen over de keuzes van Erik ten Hag bij Manchester United. De Nederlandse trainer neemt volgens Derksen een groot risico door veel landgenoten aan te stellen in zijn technische staf. Ten Hag heeft besloten om René Hake en Ruud van Nistelrooij toe te voegen aan zijn team, wat niet onopgemerkt is gebleven bij Derksen.

Derksen, bekend om zijn uitgesproken mening, is kritisch over de beslissing van Ten Hag. Hij vreest dat het aannemen van te veel Nederlanders de balans en dynamiek binnen de staf van Manchester United kan verstoren. Derksen benadrukt het belang van diversiteit en verschillende perspectieven in een succesvolle technische staf.

René Hake en Ruud van Nistelrooij, beide ervaren in de voetbalwereld, zullen zich voegen bij Ten Hag in zijn nieuwe avontuur bij de Engelse topclub. De keuze van Ten Hag om vertrouwde gezichten mee te nemen naar Manchester United kan zowel positieve als negatieve gevolgen hebben, aldus Derksen.

Het is afwachten hoe de samenwerking tussen Ten Hag, Hake en Van Nistelrooij zich zal ontwikkelen en of de kritiek van Johan Derksen gegrond blijkt te zijn. De Nederlandse invloed bij Manchester United zal in ieder geval onder een vergrootglas liggen, terwijl de voetbalwereld vol verwachting uitkijkt naar de prestaties van het team onder leiding van Ten Hag en zijn staf.