×
Home Livescore

Kenzo Goudmijn verruilt AZ voor Derby County in Engeland.

Kenzo Goudmijn verruilt AZ voor Derby County in Engeland.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 07:48 uur

Jonge Nederlandse middenvelder Kenzo Goudmijn maakt zich op voor een nieuw avontuur in het buitenland. De 22-jarige voetballer zal AZ en de Nederlandse velden verlaten om zijn carrière voort te zetten bij Derby County. Volgens berichten van Voetbal International staat Goudmijn op het punt een contract te ondertekenen bij de Engelse club.

Goudmijn, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft indruk gemaakt met zijn optredens bij AZ. De middenvelder heeft zich ontwikkeld tot een veelbelovende speler en lijkt nu klaar te zijn voor de stap naar het buitenland. Derby County, dat uitkomt in het Engelse Championship, ziet in Goudmijn een waardevolle toevoeging aan hun team.

De overgang van Goudmijn naar Derby County markeert een belangrijk hoofdstuk in zijn loopbaan. De jonge Nederlander zal de uitdaging aangaan om zich aan te passen aan het Engelse voetbal en zijn talent verder te ontwikkelen op het internationale toneel. AZ zal afscheid nemen van een veelbelovende speler, terwijl Derby County zich verheugt op de komst van een talentvolle aanwinst voor hun team.