×
Home Nieuws Livescore

PSV strikt Flamingo voor recordbedrag van 9 miljoen.

PSV strikt Flamingo voor recordbedrag van 9 miljoen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 09:24 uur

PSV heeft de transfer van Ryan Flamingo afgerond en verwelkomt de veelzijdige verdediger met open armen. De regerend landskampioen heeft de overgang van Flamingo van FC Utrecht bevestigd, waarbij naar verluidt een bedrag van bijna negen miljoen euro gemoeid is. De Eindhovenaren hebben Flamingo weten te strikken voor een contract van vijf seizoenen, waarmee de club hoopt te kunnen bouwen op zijn kwaliteiten en ervaring.

Met de komst van Flamingo versterkt PSV haar defensie met een speler die zowel op meerdere posities in de verdediging uit de voeten kan als ook op het middenveld. De 25-jarige Flamingo heeft zich de afgelopen jaren bij FC Utrecht ontwikkeld tot een betrouwbare kracht en zal nu de kans krijgen om zijn talenten verder te ontplooien bij de topclub uit Eindhoven.

De transfer van Flamingo markeert een belangrijke stap voor zowel de speler als PSV, die met deze aanwinst hun ambities voor het komende seizoen onderstrepen. De fans van de club kunnen zich verheugen op de samenwerking met Flamingo en hopen dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn voor het team in de jacht op nieuwe successen.