×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst in trek bij FC Twente, Ajax en AS Roma

Wout Weghorst in trek bij FC Twente, Ajax en AS Roma
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 10:16 uur

Het is een drukke zomer voor Wout Weghorst, want de interesse in de spits blijft maar groeien. Naast de Nederlandse clubs FC Twente en Ajax, heeft nu ook het Italiaanse AS Roma zijn oog laten vallen op de goalgetter. De 28-jarige Weghorst, die momenteel speelt voor Burnley, lijkt dus voor een belangrijke keuze te staan in zijn carrière.

De geruchten over een mogelijke transfer van Weghorst naar AS Roma hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet. De Italiaanse club, die bekend staat om zijn passievolle supporters en rijke historie, zou de spits graag willen toevoegen aan hun selectie voor het komende seizoen. Met zijn doelpunteninstinct en fysieke kracht zou Weghorst een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor AS Roma.

Voor Weghorst zelf is het een spannende periode, waarin hij moet afwegen wat de beste stap is voor zijn loopbaan. Blijft hij in de Premier League bij Burnley, keert hij terug naar Nederland of waagt hij de sprong naar het buitenland bij AS Roma? De keuze zal niet gemakkelijk zijn, maar één ding is zeker: Weghorst heeft de clubs voor het uitkiezen en zal een weloverwogen beslissing moeten nemen voor zijn toekomst in het voetbal.