×
Home Nieuws Livescore

Johan Bakayoko blijft bij PSV, transfergeruchten ontkracht

Johan Bakayoko blijft bij PSV, transfergeruchten ontkracht
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 11:08 uur

Het lijkt erop dat de geruchten over Johan Bakayoko's mogelijke transfer naar Saudi-Arabië niet meer dan een fabel zijn. Volgens het Eindhovens Dagblad is de Belgische aanvaller niet van plan PSV te verlaten voor Al Hilal. De fans van de Eindhovenaren kunnen opgelucht ademhalen nu het nieuws over Bakayoko's vertrek naar het Midden-Oosten naar het rijk der fabelen verwezen kan worden.

Bakayoko, die bekend staat om zijn doelpunten en snelheid, heeft de afgelopen tijd de aandacht getrokken van verschillende clubs, waaronder Al Hilal. Echter, de speler zelf lijkt vastbesloten te zijn om bij PSV te blijven en zijn carrière in Nederland voort te zetten. Dit nieuws zal ongetwijfeld als een opluchting komen voor de supporters van de club, die hopen dat Bakayoko zijn waardevolle bijdrage aan het team zal blijven leveren.

De Belgische aanvaller heeft zich de afgelopen seizoenen bewezen als een belangrijke speler voor PSV en heeft een goede band opgebouwd met zijn medespelers en de fans. Zijn beslissing om niet in te gaan op de interesse van Al Hilal toont aan dat hij zich verbonden voelt met de club en vastbesloten is om zijn doelen te bereiken in het shirt van PSV. Met Bakayoko aan boord kunnen de Eindhovenaren blijven hopen op succes in zowel de nationale competitie als internationale toernooien.