×
Home Nieuws Livescore

Van Nistelrooij en Hake naar Carrington als assistent-trainers

Van Nistelrooij en Hake naar Carrington als assistent-trainers
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 11:48 uur

Voormalig topspits Ruud van Nistelrooij en ervaren coach René Hake hebben hun intrede gemaakt bij Carrington, het prestigieuze trainingscomplex van Manchester United. De twee heren zijn naar verluidt gearriveerd om zich aan te sluiten bij het technische team van hoofdtrainer Erik ten Hag. De verwachting is dat Van Nistelrooij en Hake binnenkort officieel worden voorgesteld als de nieuwe assistent-trainers van de Engelse grootmacht.

Van Nistelrooij, die een indrukwekkende carrière als speler achter de rug heeft, staat te popelen om zijn kennis en ervaring over te dragen aan de spelers van Manchester United. Met zijn schat aan ervaring op het hoogste niveau en zijn scherpe inzicht in het spel, wordt de voormalige goalgetter gezien als een waardevolle toevoeging aan de technische staf van de club.

René Hake, die zijn sporen heeft verdiend als coach in zowel binnen- als buitenland, wordt eveneens met open armen ontvangen door de clubleiding en de spelersgroep. Met zijn tactisch vernuft en zijn vermogen om talent te ontwikkelen, wordt Hake gezien als een belangrijke schakel in het streven van Manchester United naar succes op zowel nationaal als internationaal niveau.

De komst van Van Nistelrooij en Hake naar Carrington zorgt voor een hernieuwde energie en optimisme binnen de club. Met hun expertise en passie voor het spel hopen zij bij te dragen aan een succesvolle periode voor Manchester United en de fans te trakteren op sprankelend voetbal en mooie resultaten.