×
Home Nieuws Livescore

Gakpo prijst Van de Ven: 'Gigantische kwaliteiten' voor halve finale

Gakpo prijst Van de Ven: 'Gigantische kwaliteiten' voor halve finale
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 11:56 uur

Op de persconferentie van het Nederlands elftal in aanloop naar de halve finale tegen Engeland, sprak Cody Gakpo vol lof over zijn medespeler Micky van de Ven. De jonge verdediger, die uitkomt voor Tottenham Hotspur, wordt door de aanvaller van Liverpool geprezen om zijn indrukwekkende kwaliteiten op het veld. Gakpo benadrukte dat Van de Ven een belangrijke spil is in de defensie van Oranje en dat zijn bijdrage van onschatbare waarde is voor het team.

Met nog slechts twee dagen te gaan tot de cruciale wedstrijd tegen Engeland, is de sfeer binnen de selectie van het Nederlands elftal opperbest. De complimenten van Gakpo aan het adres van Van de Ven zorgen voor een extra dosis motivatie en teamspirit bij de spelers. Bondscoach Frank de Boer is dan ook verheugd om te zien dat de onderlinge waardering en steun binnen de groep zo sterk is, wat van groot belang is in de jacht naar succes op het EK.

De lofuitingen van Gakpo aan het adres van Van de Ven zorgen voor een positieve buzz rondom het Nederlands elftal in aanloop naar de halve finale. De fans zijn enthousiast over de harmonie en het respect tussen de spelers, wat de hoop en het vertrouwen op een goede afloop tegen Engeland verder versterkt. Met Gakpo en Van de Ven als voorbeelden van teamgeest en waardering, lijkt Oranje klaar te zijn om alles te geven in hun strijd om een plek in de finale van het Europees kampioenschap.