×
Home Nieuws Livescore

Valkanis snel aan de slag als hoofdtrainer in Turkije

Valkanis snel aan de slag als hoofdtrainer in Turkije
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 13:24 uur

Voormalig Ajax-assistent Michael Valkanis staat alweer klaar voor een nieuwe uitdaging in zijn trainerscarrière. Na zijn vertrek uit Amsterdam heeft de Australiër snel een nieuwe rol gevonden als hoofdtrainer van het Turkse Adana Demirspor. Valkanis, die eerder als rechterhand van John van 't Schip bij Ajax diende, zal nu de leiding hebben over het team uit Turkije.

De overstap naar Adana Demirspor markeert een belangrijke stap voor Valkanis, die zijn ervaring en kennis verder kan ontwikkelen in een nieuwe competitie. Met zijn achtergrond bij een topclub als Ajax brengt hij een schat aan expertise mee naar zijn nieuwe rol als hoofdtrainer. De clubleiding van Adana Demirspor is ervan overtuigd dat Valkanis de juiste persoon is om het team naar succes te leiden.

Valkanis zelf is enthousiast over zijn nieuwe uitdaging en kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan bij Adana Demirspor. Hij is vastbesloten om het beste uit zijn spelers te halen en een winnend team neer te zetten. Met zijn gedrevenheid en tactisch inzicht hoopt Valkanis de club naar nieuwe hoogten te brengen in het Turkse voetbal.