×
Home Livescore

FC Groningen wil AZ-verdediger Finn Stam aantrekken voor versterking

FC Groningen wil AZ-verdediger Finn Stam aantrekken voor versterking
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 13:32 uur

FC Groningen staat op het punt om de selectie te versterken met de talentvolle verdediger Finn Stam van AZ. Dit nieuws is bevestigd door technisch manager Art Langeler in een interview met RTV Noord. De 21-jarige Finn Stam, afkomstig uit Zaandam, wordt gezien als een veelzijdige speler die op meerdere posities in de verdediging uit de voeten kan. Met zijn komst hoopt de promovendus FC Groningen meer diepte en opties te geven in het verdedigende compartiment.

Finn Stam heeft zich de afgelopen jaren bij AZ ontwikkeld tot een veelbelovende verdediger met een sterke fysieke en tactische bagage. Zijn jeugdige leeftijd en zijn vermogen om zowel centraal als op de flanken te spelen, maken hem een waardevolle aanwinst voor FC Groningen. De club ziet in Stam een speler die direct van toegevoegde waarde kan zijn en die de concurrentie in de selectie zal verhogen.

De transfer van Finn Stam naar FC Groningen markeert een belangrijke stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie. Voor FC Groningen betekent de komst van Stam een versterking van de defensie en een investering in de toekomst. De supporters van de Trots van het Noorden kunnen zich verheugen op de mogelijke toevoeging van deze talentvolle verdediger aan het team.