×
Home Livescore

Weghorst onterecht gepasseerd voor Depay in Oranje-aanval

Weghorst onterecht gepasseerd voor Depay in Oranje-aanval
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 14:16 uur

In de studio van Studio Oranje wordt momenteel druk gediscussieerd over de mogelijke basisplek van Wout Weghorst bij het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman lijkt echter opnieuw te opteren voor Memphis Depay als spits, wat voor de nodige opschudding zorgt onder de analisten.

Terwijl Weghorst de afgelopen tijd in topvorm verkeert en indruk maakt met zijn doelpunten bij VfL Wolfsburg, lijkt Koeman toch vast te houden aan Depay als eerste keus in de aanvalslinie. In Studio Oranje wordt dit besluit van de bondscoach kritisch onder de loep genomen, waarbij men zich afvraagt of de keuze voor Depay wel geheel rechtvaardig is gezien de prestaties van Weghorst.

De discussie in de studio draait voornamelijk om de vraag wie de beste optie is voor de spitspositie in Oranje. Terwijl Depay bekend staat om zijn technische kwaliteiten en ervaring in het Nederlands elftal, wordt Weghorst geroemd om zijn doelgerichtheid en fysieke kracht. De analisten zijn verdeeld over welke speler de voorkeur verdient en welke speler het meest toegevoegde waarde kan bieden voor het team.

Het belooft een interessante strijd te worden tussen Weghorst en Depay om de spitspositie in het Nederlands elftal. De komende interlands zullen wellicht meer duidelijkheid verschaffen over de keuze van Koeman en wie uiteindelijk het vertrouwen krijgt in de basisopstelling. Studio Oranje zal ongetwijfeld de ontwikkelingen op de voet blijven volgen en analyseren, om zo tot een weloverwogen oordeel te komen over de beste optie voor Oranje in de aanval.