×
Home Livescore

De Vrij mogelijk weg bij Inter voor Kim Min-Jae

De Vrij mogelijk weg bij Inter voor Kim Min-Jae
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 15:08 uur

Het lijkt erop dat er deze zomer een interessante stoelendans kan plaatsvinden in de verdediging van Internazionale. Stefan de Vrij zou namelijk ruimte kunnen maken voor de komst van Kim Min-Jae bij de Italiaanse club. De geruchtenmolen draait op volle toeren, aangezien Kim mogelijk Bayern München zou kunnen verlaten, terwijl Inter al geruime tijd geïnteresseerd is in de Zuid-Koreaanse verdediger.

Om Kim Min-Jae aan te trekken, zal er echter eerst een verdediger moeten vertrekken bij Inter. En het lijkt erop dat Stefan de Vrij in de schijnwerpers staat, aangezien er interesse is vanuit Saudi-Arabië voor de Nederlandse international. De Vrij, die een belangrijke speler is geweest in de defensie van Inter, zou dus mogelijk een nieuwe uitdaging kunnen aangaan in het Midden-Oosten, waardoor de weg vrijkomt voor Kim Min-Jae om zijn intrede te doen in de Serie A.

De transferperiode belooft dus spannend te worden voor zowel Internazionale als Stefan de Vrij en Kim Min-Jae. Fans zullen met argusogen de ontwikkelingen volgen en gespannen afwachten hoe deze mogelijke verschuivingen in de verdediging van de club zullen uitpakken. Zal De Vrij daadwerkelijk vertrekken naar Saudi-Arabië en krijgt Kim Min-Jae de kans om zijn talent te tonen in de Italiaanse competitie? De komende weken zullen meer duidelijkheid verschaffen over de toekomst van deze verdedigende spelers.