×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord strikt Costa Ricaans talent Jeyland Mitchell voor 5 jaar

Feyenoord strikt Costa Ricaans talent Jeyland Mitchell voor 5 jaar
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 17:16 uur

Feyenoord heeft vandaag met trots de aanwinst van Jeyland Mitchell aangekondigd. De talentvolle verdediger uit Costa Rica zal de komende vijf seizoenen het shirt van de Rotterdamse club dragen. Met deze transfer hoopt Feyenoord zijn defensie te versterken en Mitchell de kans te geven om zijn talent verder te ontwikkelen in de Eredivisie.

De 21-jarige Mitchell wordt gezien als een veelbelovende speler met een indrukwekkende staat van dienst in zijn thuisland. Zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht maken hem een waardevolle toevoeging aan het team van trainer Arne Slot. De supporters van Feyenoord kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar de debuutwedstrijd van Mitchell in De Kuip.

Na een succesvolle afronding van de transferperiode is Feyenoord ervan overtuigd dat Mitchell een belangrijke rol zal spelen in het streven naar sportief succes. De clubleiding is verheugd met de komst van de jonge Costa Ricaan en kijkt uit naar de samenwerking in de komende jaren. Mitchell zelf is enthousiast om deel uit te maken van de Feyenoord-familie en is vastbesloten om zijn kwaliteiten te laten zien op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.