×
Home Nieuws Livescore

Van Wonderen ziet Simonis klaar voor hoofdtrainerschap

Van Wonderen ziet Simonis klaar voor hoofdtrainerschap
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 17:32 uur

Voormalig assistent-trainer Paul Simonis staat op het punt om zijn debuut te maken als hoofdtrainer, volgens de optimistische voorspelling van Kees van Wonderen. Na jarenlang trouwe dienst als rechterhand van Van Wonderen, heeft Simonis deze zomer de stap gezet om zelfstandig aan het roer te staan bij Go Ahead Eagles. Van Wonderen, die Simonis van dichtbij heeft zien groeien en ontwikkelen, is ervan overtuigd dat zijn voormalige assistent klaar is voor deze nieuwe uitdaging.

De overgang van assistent naar hoofdtrainer is een grote stap voor Paul Simonis, maar volgens Kees van Wonderen heeft hij alle kwaliteiten en ervaring om succesvol te zijn in zijn nieuwe rol. Met zijn jarenlange ervaring als assistent en zijn gedegen kennis van het vak, is Simonis goed voorbereid om de leiding te nemen en zijn stempel te drukken op het team van Go Ahead Eagles.

Het is een spannende tijd voor Paul Simonis, die nu de verantwoordelijkheid draagt voor het reilen en zeilen van het team. Met de steun en het vertrouwen van Kees van Wonderen en zijn eigen vastberadenheid en passie voor het vak, lijkt Simonis klaar te zijn om zijn eerste stappen te zetten als hoofdtrainer. De sportwereld kijkt vol verwachting uit naar zijn debuut en de prestaties die hij zal neerzetten bij Go Ahead Eagles.