×
Home Livescore

Atlético Madrid in gesprek met zaakwaarnemer Walter Benítez

Atlético Madrid in gesprek met zaakwaarnemer Walter Benítez
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 17:40 uur

Het lijkt erop dat de geruchten over de interesse van Atlético Madrid in Walter Benítez niet zomaar uit de lucht zijn gegrepen. Het Eindhovens Dagblad heeft bevestigd dat de Spaanse club daadwerkelijk geïnteresseerd is in de Argentijnse doelman. Volgens de krant is de zaakwaarnemer van Benítez zelfs al in Madrid om de mogelijkheden voor een transfer te bespreken. Echter, voordat de deal daadwerkelijk rond is, moeten er nog heel wat hordes genomen worden.

Benítez, die momenteel onder contract staat bij OGC Nice, lijkt dus in de belangstelling te staan van een topclub uit La Liga. Atlético Madrid, bekend om zijn sterke verdediging, ziet in de 27-jarige doelman mogelijk een versterking voor het team. De Argentijn heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt met zijn optredens in de Ligue 1 en lijkt nu klaar voor een stap naar een grotere competitie.

Hoewel de interesse van Atlético Madrid concreet lijkt te zijn, is een transfer nog verre van zeker. Er moeten nog verschillende partijen akkoord gaan met de deal voordat Benítez daadwerkelijk het rood-witte shirt van de Spaanse club zal dragen. Het is dan ook afwachten hoe de onderhandelingen zullen verlopen en of de doelman daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Spaanse hoofdstad.