×
Home Nieuws Livescore

Droom van Jeyland Mitchell komt uit bij Feyenoord

Droom van Jeyland Mitchell komt uit bij Feyenoord
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 18:24 uur

Een droom die uitkomt voor de negentienjarige Jeyland Mitchell nu hij een contract heeft getekend bij Feyenoord. De talentvolle verdediger uit Costa Rica zet zijn handtekening onder een vijfjarige overeenkomst in Rotterdam-Zuid. Mitchell straalt van enthousiasme en kan niet wachten om het veld te betreden met zijn nieuwe teamgenoten. Op de clubwebsite deelt hij zijn opwinding over deze nieuwe stap in zijn carrière.

Met zijn jonge leeftijd heeft Mitchell al indruk weten te maken op de scouts van Feyenoord. De club ziet veel potentie in de Costa Ricaan en gelooft dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team. Mitchell zelf is vereerd om voor zo'n grote club te mogen spelen en kijkt ernaar uit om zich verder te ontwikkelen onder de vleugels van Feyenoord.

De overgang naar Feyenoord markeert een belangrijk hoofdstuk in de carrière van Mitchell. Hij beseft dat er hard werk en toewijding nodig zal zijn om zich te bewijzen op het hoogste niveau, maar met zijn talent en vastberadenheid is hij vastbesloten om te slagen. De jonge verdediger is vastberaden om zijn droom na te jagen en zijn stempel te drukken in het Nederlandse voetbal.