×
Home Livescore

Thomas Beelen verlengt contract bij Feyenoord tot 2027

Thomas Beelen verlengt contract bij Feyenoord tot 2027
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 19:16 uur

Feyenoord-verdediger Thomas Beelen staat op het punt zijn verblijf in De Kuip te verlengen, zo heeft 1908 gemeld. De talentvolle speler heeft momenteel een contract dat loopt tot de zomer van 2027, maar er wordt verwacht dat dit binnenkort opengebroken en verlengd zal worden. Beelen, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en tactisch inzicht, heeft indruk gemaakt op zowel de technische staf als de supporters van de Rotterdamse club.

De 22-jarige Beelen maakte in de jeugdopleiding van Feyenoord al snel naam als een veelbelovend talent en wist zich uiteindelijk op te werken tot de eerste selectie. Zijn consistente prestaties en volwassen spel op het veld hebben hem tot een belangrijke speler gemaakt in het team van trainer Arne Slot. Met zijn rust aan de bal en zijn vermogen om gevaarlijke aanvallen van de tegenstander te onderbreken, heeft Beelen laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor Feyenoord.

De contractverlenging van Thomas Beelen zal niet alleen de speler zelf verheugen, maar ook de fans van Feyenoord zullen blij zijn met het nieuws. De supporters hebben Beelen omarmd vanwege zijn toewijding aan de club en zijn bereidheid om altijd het uiterste te geven op het veld. Met zijn verlengde verblijf bij Feyenoord hopen zij dan ook op nog vele succesvolle jaren waarin Beelen een belangrijke rol zal spelen in het streven naar sportieve successen.