×
Home Livescore

Koeman blijft Oranje coach op WK 2026

Koeman blijft Oranje coach op WK 2026
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 19:48 uur

In 2026 zal Ronald Koeman opnieuw de leiding hebben over het Nederlands elftal tijdens het Wereldkampioenschap voetbal. De voormalige Barcelona-trainer heeft bevestigd dat hij ook in de toekomst de bondscoach van Oranje zal zijn, zoals hij heeft laten weten aan De Telegraaf. Koeman had oorspronkelijk een clausule in zijn contract die zijn positie als bondscoach na een bepaalde periode zou herzien, maar deze clausule is inmiddels niet langer van kracht.

Na een succesvolle periode als bondscoach van Nederland, waarin hij het team naar de halve finales van het EK leidde, is Koeman vastbesloten om zijn werk voort te zetten en de Oranje-fans te blijven inspireren. Met zijn ervaring en tactisch inzicht heeft Koeman een belangrijke rol gespeeld in de wederopstanding van het Nederlandse voetbalteam en hij kijkt ernaar uit om deze positieve ontwikkeling voort te zetten op het wereldtoneel van het WK 2026.

De bevestiging van Koeman als bondscoach voor het WK 2026 zal ongetwijfeld voor enthousiasme zorgen bij zowel de spelers als de supporters van het Nederlands elftal. Met zijn vastberadenheid en passie voor het spel, belooft Koeman een belangrijke factor te zijn in de ambitie van Oranje om opnieuw te schitteren op het hoogste niveau van het internationale voetbal.