×
Home Livescore

Manchester City mengt zich in strijd om Dani Olmo.

Manchester City mengt zich in strijd om Dani Olmo.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 20:24 uur

Manchester City mengt zich in de strijd om de handtekening van Dani Olmo, zo heeft de Duitse tak van Sky Sport gemeld. De middenvelder en aanvaller, die momenteel met Spanje deelneemt aan het EK in Duitsland, staat hoog op het verlanglijstje van de Engelse club. Na FC Barcelona toont nu ook Manchester City serieuze interesse in de getalenteerde speler.

Olmo heeft tijdens het EK indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, waardoor meerdere topclubs hun oog op hem hebben laten vallen. De 23-jarige Spanjaard, die momenteel uitkomt voor RB Leipzig, lijkt klaar te zijn voor een stap naar een nog grotere competitie en Manchester City lijkt vastberaden om hem aan hun selectie toe te voegen.

De transfermarkt gonst van de geruchten rondom Olmo, maar Manchester City lijkt serieus werk te maken van de deal. Met hun financiële slagkracht en aantrekkelijke speelstijl onder leiding van coach Pep Guardiola, zou de club een ideale bestemming kunnen zijn voor de veelbelovende speler. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen zullen verlopen en of Olmo daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Engelse Premier League.