×
Home Livescore

Slot onder de indruk: Van den Berg naar Liverpool?

Slot onder de indruk: Van den Berg naar Liverpool?
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 21:32 uur

Jonge Nederlandse verdediger Sepp van den Berg heeft de aandacht getrokken van Liverpool's assistent-manager Arne Slot. De talentvolle speler heeft aanbiedingen van Mainz en Wolfsburg afgewezen, terwijl ook PSV Eindhoven interesse heeft getoond in zijn diensten. Volgens bronnen bij The Athletic krijgt Van den Berg nu de kans om zich te bewijzen bij de Engelse topclub.

Van den Berg, die momenteel op huurbasis speelt bij Preston North End, heeft indruk gemaakt op Slot met zijn sterke optredens in de Championship. De 19-jarige verdediger wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft de potentie om door te breken bij Liverpool.

Hoewel Mainz en Wolfsburg al concrete interesse hebben getoond, lijkt Van den Berg zijn zinnen te hebben gezet op een toekomst bij Liverpool. De club heeft tot nu toe alle aanbiedingen afgewezen en lijkt vastbesloten om de jonge Nederlander een kans te geven om zich te bewijzen op Anfield.

Met PSV dat ook op de loer ligt, staat Van den Berg voor een belangrijke beslissing in zijn carrière. De komende periode zal cruciaal zijn voor zijn ontwikkeling en het is duidelijk dat de verdediger alle opties zorgvuldig zal overwegen voordat hij een beslissing neemt over zijn toekomst.