×
Home Nieuws Livescore

Deschamps en Rabiot negeren kritiek op speelstijl Frankrijk.

Deschamps en Rabiot negeren kritiek op speelstijl Frankrijk.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 21:40 uur

Bondscoach Didier Deschamps van het Franse nationale voetbalteam heeft opnieuw zijn onverschilligheid laten blijken ten opzichte van de kritiek op de speelstijl van zijn team. Deschamps reageerde op de recente opmerkingen door te benadrukken dat mensen die niet van de speelstijl houden, wellicht op een andere manier naar het spel moeten kijken. De coach lijkt vastbesloten om zijn eigen koers te varen en zich niet te laten beïnvloeden door externe meningen.

Tijdens een persconferentie ter voorbereiding op het aankomende duel met Spanje, liet ook middenvelder Adrien Rabiot doorschemeren dat hij niet bezig is met de kritiek op het Franse elftal. Rabiot gaf aan dat het team gefocust is op hun eigen prestaties en niet te veel waarde hecht aan wat er buiten het veld wordt gezegd. Met een duidelijke focus op het spel en de te behalen resultaten lijken zowel Deschamps als Rabiot vastberaden om zich niet te laten afleiden door negatieve geluiden van buitenaf.

De Franse ploeg staat voor een belangrijke uitdaging tegen Spanje en zal naar verwachting alles op alles zetten om een sterke prestatie neer te zetten. Met de vastberadenheid en focus die zowel de coach als de spelers uitstralen, belooft het een boeiend duel te worden waarbij het Franse team vastbesloten is om te laten zien wat ze in huis hebben.