×
Home Livescore

Twijfel over Weghorst in Oranje basis door analisten

Twijfel over Weghorst in Oranje basis door analisten
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 22:16 uur

Voormalig profvoetballer en voetbalanalist René van der Gijp heeft zijn twijfels geuit over de mogelijke basisplaats van Wout Weghorst bij het Nederlands Elftal. Van der Gijp is van mening dat de spits niet per se in de basis hoeft te starten. Zijn collega Valentijn Driessen deelt deze mening en gaat zelfs nog een stapje verder door te stellen dat de Engelsen niet onder de indruk zijn van Weghorst.

Ook voetbalanalist Johan Derksen sluit zich aan bij de kritiek op Weghorst. Derksen is geen voorstander van een basisplaats voor de spits en lijkt te twijfelen aan zijn toegevoegde waarde voor Oranje. Met deze kritische geluiden uit het voetbalwereldje lijkt de discussie over de rol van Weghorst in het Nederlands Elftal nog niet ten einde.

Het is duidelijk dat er verdeeldheid heerst over de positie van Wout Weghorst binnen Oranje. Terwijl sommigen twijfels hebben over zijn kwaliteiten en impact, zijn er ook anderen die geloven in zijn potentieel. Het is aan bondscoach Frank de Boer om een weloverwogen beslissing te nemen over de rol van Weghorst in het nationale team en om te bepalen of hij een basisplaats verdient in de komende wedstrijden.