×
Home Livescore

Manchester United biedt op Jarrad Branthwaite naast De Ligt

Manchester United biedt op Jarrad Branthwaite naast De Ligt
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 23:32 uur

Manchester United heeft zijn zinnen niet alleen gezet op Matthijs de Ligt, maar blijft ook actief op zoek naar versterking in de verdediging. Volgens berichten van Daily Mail heeft de club van trainer Erik ten Hag een verbeterd bod uitgebracht op Jarrad Branthwaite van Everton. De Engelse club lijkt serieus geïnteresseerd te zijn in de jonge verdediger en is vastbesloten om hem naar Old Trafford te halen.

Branthwaite, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel, zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Manchester United. Met de ervaring en leiderschap van spelers als Harry Maguire zou de jonge Engelsman zich verder kunnen ontwikkelen en een belangrijke rol kunnen spelen in de defensie van de club.

De onderhandelingen tussen Manchester United en Everton lijken in een vergevorderd stadium te zijn, en het is slechts een kwestie van tijd voordat er meer duidelijkheid komt over een mogelijke transfer van Branthwaite naar de Engelse topclub. Fans van Manchester United zullen ongetwijfeld hopen dat de deal snel wordt afgerond, zodat Branthwaite zich kan aansluiten bij het team en zijn bijdrage kan leveren aan het streven naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa.