×
Home Livescore

Pierre van Hooijdonk: Malen en Frimpong moeten starten!

Pierre van Hooijdonk: Malen en Frimpong moeten starten!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 07:40 uur

Voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk heeft zijn mening gegeven over de basisopstelling van het Nederlands elftal voor het aankomende EK-duel tegen Engeland. Van Hooijdonk is van mening dat Donyell Malen en Jeremie Frimpong een basisplaats verdienen in het team. De oud-spits pleit voor veranderingen in de opstelling van Oranje, en gelooft dat deze twee spelers een waardevolle toevoeging zouden zijn.

Van Hooijdonk, die zelf 46 interlands voor Nederland speelde, benadrukt het talent en de potentie van Malen en Frimpong. Hij is ervan overtuigd dat hun snelheid, techniek en aanvallende kwaliteiten van grote waarde kunnen zijn voor het team. Met het oog op de krachtmeting met Engeland, waarbij een overwinning cruciaal is voor de kansen van Oranje op het EK, vindt Van Hooijdonk het belangrijk dat bondscoach Frank de Boer overweegt om deze spelers een kans te geven.

De suggestie van Van Hooijdonk om Malen en Frimpong in de basisopstelling op te nemen, heeft tot discussie geleid onder voetbalfans en experts. Sommigen zijn het eens met zijn standpunt en geloven dat frisse impulsen nodig zijn om het Nederlands elftal naar succes te leiden, terwijl anderen twijfels hebben over het risico van het wijzigen van de vertrouwde opstelling. Het is nu aan De Boer om te beslissen of hij de adviezen van Van Hooijdonk ter harte neemt en of Malen en Frimpong daadwerkelijk een kans krijgen om zich te bewijzen op het Europese podium.