×
Home Livescore

Feyenoord zoekt opvolger voor recordtransfer Mats Wieffer

Feyenoord zoekt opvolger voor recordtransfer Mats Wieffer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 07:48 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske staat voor een uitdagende taak nu hij op zoek is naar de opvolger van Mats Wieffer, die onlangs zijn recordtransfer naar Brighton & Hove Albion afrondde. De Deense coach heeft laten weten dat hij alle opties openhoudt in zijn zoektocht naar een geschikte vervanger voor de talentvolle verdediger. Met het vertrek van Wieffer moet Priske nu een belangrijke beslissing nemen om het verdedigende gat in zijn team op te vullen.

Priske, die onlangs werd aangesteld als de nieuwe trainer van Feyenoord, staat voor zijn eerste grote uitdaging in Rotterdam. De Deen heeft aangegeven dat hij zorgvuldig te werk zal gaan bij het selecteren van de juiste speler om het verlies van Wieffer op te vangen. Met zijn ervaring als voormalig verdediger zal Priske ongetwijfeld streng letten op de kwaliteiten die de nieuwe aanwinst moet bezitten om succesvol te kunnen integreren in het team.

De supporters van Feyenoord zullen met spanning uitkijken naar de keuzes die Priske zal maken in zijn zoektocht naar een opvolger voor Wieffer. De druk ligt hoog bij de nieuwe trainer om een speler te vinden die direct kan bijdragen aan het succes van de club. Met het nieuwe seizoen in aantocht zal Priske snel moeten handelen om zijn team op tijd klaar te stomen voor de uitdagingen die voor hen liggen.